Milas Metin2 (Fetih) - Harika Güncelleme Geldi




Milas Metin2 son zamanlarda kısa süreli bir acaba server kapanıyor mu korkusu yaşattı fakat işler hiç de öyle değilmiş. Bırakın kapanmayı önemli boyutta bir güncelleme ile metin2 severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.




Yakın zamanda gelecek olan bu güncelleme ile ilgili ayrıntıları vermek istedim. (Bu arada güncelleme 4 ekim tarihinde geliyor.)



İki saat bana yazı okutma kardeşim videosu yok mu? diyenlere güncelleme videosunu bırakıyorum.

İŞTE GÜNCELLEME NOTLARI

  • Ticaret Camı aktifleştirilecek. Biliyorsunuz 3 aşaması mevcut, Arama Camı , Ticaret Camı ve Ticaret Camı+.Arama camı ile tüm ch lerdeki satılan eşyaları görebileceğiz fakat satın alma işlemi buradan yapılamayacak. Ticaret camı ile aynı ch deki satılan eşyaları görüp istediğiniz eşyaları satın alabileceğiz. Ticaret camı+ ile ise tüm ch lerdeki pazarları görüp istediğiniz eşyalarını satın alabileceğiz. Peki nasıl elde edebiliriz bunları? Arama camını, Jotun Thyrm bossunu keserek elde edeceğiz. Ticaret camı ve ticaret camı+ yi ise çalışmasında bir sorun olmadığı anlaşılana kadar nesne marketten, ilerleyen zamanda da yine aynı bosstan elde edebileceğiz.

  • Zırh ve silahlara dördüncü taşı ekleyebileceğiz. (Zırh elmas parçası ve silah elmas parçası ile)
  • Yepyeni bir ruh taşı sistemi geliyor. Bu sayede yetenekleri çok kolay şekilde Grand'dan Perfecte ulaştırabileceğiz.


  • 7. ve 8. pasif yetenekler aktif edilecek.
  • 2 yeni etkinlik geliyor. Bunlar; Yıl dönümü etkinliği ve patron avcısı etkinliği.


  • Bir ch de aynı anda en fazla 600 pazar kurulabilecek ve oyundan atma sorunları iyileştirilmiş.


  • Kostüm bonus aktarımı etkinleştiriliyor.


Oyunun kapatılması ile ilgili süpheler bu duyuru ile tamamen ortadan kalktı ve hala Türkiye'nin en iddalı PVP serveri olduğunun iddaasını sürdürdü.

Milas Metin2 ve diğer PVP serverlarıyla ilgili haberleri öğrenmek için takip edebilirsiniz ve Saykotic Youtube Kanalını takip edebilirsiniz.

Saygılar.

Yorumlar