2017'de Çıkacak En Çok Merak Edilen 5 Oyun






2016 oyun dünyası için harika oyunlar için adeta bir cennetti ve 2017'de de bu devam edecek gibi. 2017'de en çok beklenen ve meraklılarında heyecan uyandıran beş oyunu sizin için derledim. Gelin göz atalım.

MOBA meraklısıysanız bu yepyeni MOBA oyunu tanıtım yazısına bir göz atın derim Yazı için buraya tıklayabilirsin.
Her türde en sevilen oyunları öğrenmek için bloğumda kısa bir tur atmanda fayda var.


1. Mass Effect Andromeda

2017'nin en çok beklenen oyunlarından biri Mass Effect Andromeda, galaksimize en yakın galaksi olan Andromeda'da canlanıyor.
İnsanlıki huzurlu ve mutlu şekilde yaşayabileceği yeni bir yuva aramaya başlar ve bu yuva Andromeda'dan başkası değildir. Önceki oyundan tamamen bağımsız bir senaryosu olsa da yeni nesil FrostBite motoru ve gelişmiş mekaniklerle 2017'ye bomba gibi düşecek kalitede bir oyun olacak.
Oyun mart ayında oyun basınına inceleme için gönderildi ve şuan oyun basını oyunun keyfini sürüyor. Bu yıl içinde oyunun piyasaya sürülmesi bekleniyor.



2. Resident Evil 7: Biohazard

Hayatta kalma- korku türünde bir video oyunu. Ocak 2017'de Micrasoft Windows, Playstation 4 ve Xbox One platformları için çıkışı yapıldı.

Serinin 11. oyunu olan Reisdent Evil 7, birinci şahıs perspektifiyle oynanan serinin ilk oyunu olacak.


Oyunun hikayesine göz atacak olursak, Baker ailesinin yaşamakta olduğu terk edilmişbir evde, Ethan Winter'ın eşi Mia'yı aramasını konu etmektedir. Ethan, Baker ailesine ve Kalıplaşmış denilen yaratıklara karşı savaşmak için çeşitli silahlar kullanmak zorundadır. 


Hikayeye devam edebilmek için oyun içinde çeşitli bulmacaları çözmek zorundayız.

Oyun aksiyondan ziyade hayatta kalmak üzerinde durmuş. Bu nedenle birinci şahıs kamera kullanılması kararlaştırılmış.



3. For Honor


Şubat 2017'de satışa sunulan 3. şahışaksiyon oyunudur. PS4, Xbox One ve Microsoft Windows için çıkarılan oyun 60 dolarlık bir fiyata sahip.

Hikayesine gelecek olursak, orta çağın karanlık dönemlerinde Vikingler, Şövalyeler ve Samurayların arasında geçen bol aksiyonlu video oyununda ana bir karakter bulunmaktadır. 

Hikayenin gidişatına göre ilk başta şövalyelere katılıp kuşatmalara ve kale savunmalarına katılacağız. Bazen de Vikingler ile kaleleri yağmalayıp halkımız için baskınlar düzenleyeceğiz.



4. Outlast 2

Red Barrels tarafından yapılmış hayatta kalma-korku oyunudur. 
Serinin ilk oyunu  gibi merakla beklenen oyun 2017 yılına bomba gibi düştü. 
Yayınladığı tanıtım videolarına bakacak olursak oldukça korkunç ve gerilimi dibine kadar hissedeceğimiz bir oyun diyebiliriz.
Korku severlere şiddetle tavsiye ederim.



 5. Prey 2
Serinin ilk oyunu Prey'den yaklaşık 5 yıl sonra duyuruldu ancak yapımcıların hikayenin sonunu içlerine sindirememesinden dolayı iptal edildiğini duyurdular.
Fakat 2017'de yayınlanacak oyun büyük merak konusu.
Oyun, uzay ve bilim-kurgu temalı.





Listedeki oyunlar bu seve en çok oynanan oyunlar listesine girmesi beklenen, en merak edilen oyunlar. Ancak siz bir mobil oyun arıyorsanız mutlaka buraya bakmalısınız.

Saygılar.

Yorumlar